this is my contest blog,do read do join . Follow me | Dashboard
contest blog atok





‘’MegaGiveAway by Penmerah.com’’
Wednesday, March 7, 2012 | 8:49 PM | 0 comments
banner format21 MegaGiveAway By Penmerah.com

hye semua ,  first time join akak pen merah punye nie :D 

jom tengok syarat2 nye ok :)

Syarat;

1. Buat entri ‘’MegaGiveAway by Penmerah.com’’
2. Likes Fanpages Penmerah.com3. Copy Banner dan Link kan ke Entri GA Penmerah.com.
4. Tag 3 orang kawan
5. Dah siap entri, tinggalkan link entri tu kat ruangan komen bawah nanti. Semoga tuah menjadi milik korang ye!

mira tag semua sekali  yang bace ok <3 good luck semua and good luck diri sendri jugak :P muehehe
1st Giveaway by Atirah Hayati"
Monday, March 5, 2012 | 2:29 AM | 0 comments
tag semua sekali ye :)
Random Giveaway by Nabilah Said.
| 2:14 AM | 0 comments


para SPONSOR :)
Mega Giveaway 2012 Belog Nemomimosh
Sunday, January 15, 2012 | 2:37 AM | 0 comments

1. Sila buat satu entri mengenai giveaway ini dan tampal banner kat atas dalam entri uols. (Nak copy paste pon takpe asalkan uols kepochi kat belog uols)
2. Jangan lupa link kan sekali banner di atas ke belog Nemomimosh. 
3. Tag 3 orang kawan. Sila maklumkan kat diorang yang diorang dah di tag.
4. Dah selesai semua, sila tinggalkan komen kat entri ini dan sila isi maklumat yang diperlukan :
URL Link : ________________________ (Link entri yang uols buat pasal giveaway ni)



ok ! sebab nak join sebab MIRA ADALAH SEORANG BAG LOVERS <3 PLEASE BAGI MIRA MENANG 
*wink wink :D


ok , mira tag semua sekali ok :) good luck semua <3 
contest bertudung by intan and dylla"
Sunday, January 8, 2012 | 8:01 PM | 2 comments

hye semua , yeay , kali ni join contest lagi ^_^ , nampak tak kat atas tu ? ade 2 muka cun , so maknanya ade 2 owner , hahaha , 
kalau nak join . klik je :)
ok la , gambar yang mira nak letak is :)

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.



nie la , so , mira tag , semua followe mira :) good luck untuk diri sendiri :D hohoh 
ok la bye :)
Pictures Of The Year 2011 Contest
| 8:20 AM | 5 comments

hye semua , nampak tak banner kat atas tu ? so , makna nya mira join contest lagi , huahuahau :D nak join ? klik je banner kat atas ok ?

ok la , gambar yang mira nak letak adalah gambar nie :)

.

.

.

.

.

.

.


haha , sila sengetkan kepala anda ok ? hohoho , tak tahu la diterima or tak but imra sayang sangat pic nie <3 , caption for this picture :)

 gambar nie mengisahkan tentang perjalanan blog mira that is , blog ATOK SEDANG MEMBEBEL :) blog mira telah dipilih dan dipaprkan dalam majalah yezz , so , nie yang terbaik dalam tahun 2011 

ok , mira tag dekat semua yang bace :) selamat mengejoin kan diri anda semua <3 
“The Ultimate Year End Giveaway by Nisa Kay”
Thursday, December 8, 2011 | 6:42 PM | 1 comments


Older Post