this is my contest blog,do read do join . Follow me | Dashboard
contest blog atok





Mega Giveaway 2012 Belog Nemomimosh
Sunday, January 15, 2012 | 2:37 AM | 0 comments

1. Sila buat satu entri mengenai giveaway ini dan tampal banner kat atas dalam entri uols. (Nak copy paste pon takpe asalkan uols kepochi kat belog uols)
2. Jangan lupa link kan sekali banner di atas ke belog Nemomimosh. 
3. Tag 3 orang kawan. Sila maklumkan kat diorang yang diorang dah di tag.
4. Dah selesai semua, sila tinggalkan komen kat entri ini dan sila isi maklumat yang diperlukan :
URL Link : ________________________ (Link entri yang uols buat pasal giveaway ni)



ok ! sebab nak join sebab MIRA ADALAH SEORANG BAG LOVERS <3 PLEASE BAGI MIRA MENANG 
*wink wink :D


ok , mira tag semua sekali ok :) good luck semua <3 

Older Post | Newer Post