this is my contest blog,do read do join . Follow me | Dashboard
contest blog atok





Aku nak header dari TaufiqNazli.com
Wednesday, August 17, 2011 | 4:03 AM | 0 comments
yeay , join contest lagi , jom tengok ok :D header free ^_^ hope kali nie menang lagi la ye pokcik ( lepas menang buat kek ary tu )
informasi header yang kita nak ? 
  • nak guna gambar kita as header (nanti bagitau gambar apa )
  • WAJIB ada mirahashime ( cerewet )
  • nak header yang kalau orang tengok dyorang cakap cam nie " wahh ! comelnye header dye , nak jugaj nak jgak ! " ( mengada2 )
rasenye tu je la , hee , so , hope boleh menang , wee ^_^ owh ye , mira dah daftar octove , tak caya ? KLIK SINI , kalau nak join pulak  , TEKAN SAYA

Older Post | Newer Post