this is my contest blog,do read do join . Follow me | Dashboard
contest blog atok





Nadhirah first giveaway
Sunday, August 21, 2011 | 10:50 PM | 0 comments
Assalamualaikum semua :) kali ni , mira nak join GA pulak , rasenye , lame sungguh tak join GA , so , jom tengok apa yang dipelukan untuk join GA nie :)
ok , nie banner GA nie , comel kan ? sangat la comel , jom tengok syarat syarat pulak ok ?

  • like page needle and thread  (sila log in facebook terlebih dahulu @ kalau tak boleh jugak, search je kat facebook : needle and thread )
  • -buat satu entry @ tumpang mana-mana entry tentang giveaway ini.
  •  -copy banner dan lekatkan pada entry tersebut dan link terus ke sini.
  •  -tag 2 orang blogger lain *tak wajib
  • - tinggalkan url entry tersebut dekat comment box entri ini.
nampak tak syarat tu ? senang je kan ? so , semua tu mira dah buat :) so , mira dah tersenarai ye cik nad :) hee , nak tau hadiah ? apa kata kita ramai2 pergi ke blog cik nad untuk tengok hadiah :D


Older Post | Newer Post