this is my contest blog,do read do join . Follow me | Dashboard
contest blog atok





Contest DANIEL ADIE : SISPA
Wednesday, October 12, 2011 | 12:41 AM | 7 comments
Assalamualaikum semua , hoho , okayh la , mira kene tag dari abang yen tau , so , nak tak nak kene la join contest tu  !
so , macam biase la kan , tengok banner dulu and then jom kenal dengan tuan punye contest pulak , contest kali ni dianjurkan oleh daniel adie , seorang blogger lelaki yang mempunyai mata , mulut dan hidung :D hehe , sory ye , gurau2 saje :) so , amcam ? dah tengok poste tu ? mesti paham kan contest nie tentang ape , so , jom tengok syarat2 pulak :) 

Terms and Conditions:
1: Post an entry dengan tajuk :' Contest DANIEL ADIE : SISPA '
2: Copy la banner kat atas nie n put it on top or your entry.
3: Tag at least 2 bloggers
4: Leave ur entry link kat bahagian comment entry ini.
5: My followers? Tak kesah la...kalo sudi, follow la my blog ya...tiada paksaan..tapi, disarankan untuk follow sebab any updates, korang boleh tahu la..
6: Contest bermula dari 10.10.2011 dan berakhir pada 30.10.2011. 
owh ye , korang jugak perlu lengkap kan slogan tau , haish ! nie yang lemah nie :D 

ok , jom tengok gambar yang dipertaruhkan :) 



ye , saya tahu saya tak lawa , but saya bersyukur ade muka :P hehehe , kalau korang nak tahu yang mane satu ikhlas dan tak ikhlas , yang sebelah kanan tak ikhlas , yang kiri ikhlas , ok done ! now , time for slogan ^_^ *sukenye ==' sebab kan slogan yang ade dalam gambar tu agak tak best dan tak berpa nak paham , so , i made a new slogan :) 

terkadang senyuman palsu terukir apabila melihat seseorang yang kita sayang menyayangi orang lain , oleh kerana sayang , senyuman palsu yang sering terukir apabila melihat kemesraan mereka :)

so , kat sini , mira nak tag ,

mizz palin ribena 
bee aida  

owh ye , tolong bagi mira menang boleh ? sebab nak sangat coklat tu >.< *ok fine ! mengada ngada !

Older Post | Newer Post