this is my contest blog,do read do join . Follow me | Dashboard
contest blog atok





Jom Mewarna Doodle Fizgraphic
Monday, October 31, 2011 | 11:30 PM | 10 comments
Assalamualaikum semua , salam sejahtera and salam blogger :)

ok , hari ni , mira saje je try nasib dalam fizz graphic punya contest :) 
contest ape ?
contest mewarna doodle :)
jujur la mira cakap , mira memang adore gile dekat semua doodle yang apit buat >.< 
lawa gila kowt ! (nasib tak gila )
nie doodle yang kitorang kene warna :)


ok la , jom tengok hasil nye k ? 






ok la , mule mule nak letak macam ni je , tapi bile pikir balik macam simple sangat , so , ubah punye ubah , sampai la jadi macam nie :D 






hahah , ok x ? yak nak cakap banyak , last !

apit ! mira tak kira ,  nak menang jugak ! hehehe 

Older Post | Newer Post